OVER ONS

HET SPEL

De Mol Oosterhout is een spel dat gespeeld wordt door een groep kandidaten. Samen verzamelen zij geld voor de groepspot door het spelen van opdrachten. Maar er is één kandidaat met een andere agenda: De Mol. De Mol saboteert de spellen om de pot zo laag mogelijk te houden. Wie niet door heeft wie de mol is, is in gevaar. Gedurende het spel vallen er kandidaten af door middel van een test. Wie het minst weet over de mol moet naar huis. De pot is voor degene die in de finale het meest weet over de mol.

 

De Mol Oosterhout is georganiseerd door fans van programma’s ‘De Mol’ en ‘Wie is de Mol?’. Wij zijn enkel fans van het programma die de ervaring zo goed mogelijk proberen na te bootsen voor ons eigen plezier en dat van onze kandidaten en kijkers. We steken zelf veel tijd en geld in de organisatie en hebben dus ook absoluut geen winstoogmerk. 

 

De opnames worden gemaakt door vrienden en mede-enthousiastelingen met een filmachtergrond. Ook zij doen dit vrijwillig en aan het materiaal dat wij voor niet-commerciële doeleinden maken en uploaden op sociale media wordt niets verdiend.

DE ORGANISATIE

Bram Verkooijen – Organisatie & Audio-Visueel

Jill Stuurman – Organisatie

Joeri Bakx – Organisatie

Lieke Luttikholt – Organisatie

Thijs Luttikholt – Organisatie

Tim Gerrits – Organisatie & Presentatie

Wendy van den Dungen – Audio-Visueel